Steunen

Brieven aan Persephone is zowel een transitieroman als een literair-maatschappelijk project, met de doelstelling om een bijdrage te leveren aan 'het rijke gesprek' over de grote transities van onze tijd (zie ook: Dialoog).

 

Ben je blij met de Brieven of ben je enthousiast over dit project? Je ondersteuning is van harte welkom!

Wat kun je doen?

1. Breng anderen op de hoogte

Ken je mensen van wie je denkt dat ze interesse zouden kunnen hebben in dit project, of die geraakt zouden kunnen zijn door de inhoud van de brieven, dan is het geweldig als je ze op de hoogte brengt van dit project. Denk ook aan de mensen die niet (meer) op sociale media zitten; zij hebben de mogelijkheid om de brieven via een mailinglist te ontvangen.


2. Laat van je horen

Laat weten wat je van de brieven vindt! Denk en praat mee - en het kan daarbij zomaar zijn dat de ideeën die je aanreikt in de volgende brief belanden (uiteraard anoniem). Gespreksthema's kun je hier vinden.


3. Geef een gift

Brieven van Persephone wordt, zoals veel literaire projecten, gerealiseerd vanuit eigen tijd en middelen. Elke financiële bijdrage is dan ook van harte welkom; ook de hele kleine! Wil je een bijdrage leveren, klik dan hier.


4. Help mee zoeken naar sponsors

Ik ben ook op zoek naar instellingen die Brieven aan Persephone en het bredere gesprek daarover willen sponsoren of anderszins steunen. Heb je interesse, of ken je wellicht een interessante instelling, neem dan contact met mij op.


La Corniche bij Monaco, Claude Monet, 1884 | Rijksmuseum, Amsterdam
La Corniche bij Monaco, Claude Monet, 1884 | Rijksmuseum, Amsterdam